A cég másik arca


A régi Theresianer sör.

Theresianer Beer - Caffé Hausbrandt Theresianer Beer - Caffé Hausbrandt

Tudta, hogy ezekhez az ízekhez köthető történetek a mi tökéletesség iránti szenvedélyünkből származik? Theresianer Beer - Caffé HausbrandtCsak egy nagy történetből születhetnek nagy újdonságok. Ezt mutatja a Theresianer Beer - Caffé HausbrandtThesianer, egy olyan márka, amely mindig az olasz minőség szóvivője volt a sör világában: egy "antik" márka, amely a távoli 1766-ig nyúlik vissza és amely 10 évvel ezelőtt lépett be a Hausbrandt világába, hogy visszahódítsa és folytassa a Triesztben több mint 200 éve fennálló osztrák sör tradícióját.

Theresianer Beer - Caffé Hausbrandt

A Theresianer minőség a sörben mutatkozik meg, amely sörkészítő mesterek keze munkájából kerül ki, saját új eredeti formájuk válogatásában. 0,75 L, a klasszikus borosüveg formája, mely lehetővé teszi a minőségi olasz sör bevezeteését egy új piaci csatornára, mely eddig kizárólag a doc. termékek világának volt fenntartva. És a 0,33 kiszerelés: a legpraktikusabb kiszerelés a sörkészítéshez, a legjobb válasz a szomjúságra utazáskor, otthon vagy pihenőidőben.

A Theresianer íze nemzetközi:
nevének jelentése "sör, a legjobb sör" a világon. A sör, amely már részt vett az ágazat legjobb versenyein, amely már arany és ezüst érmeket nyert meg, amely mindenkit meghódított, mert egyszerűen felejthetetlen.

Case Bianche pincék bora

Case Bianche Vine - Caffé Hausbrandt Case Bianche Sekt - Caffé Hausbrandt

Case Bianche Vine - Caffé HausbrandtA Case Bianche pincék és a Col Sandago birtok, melyek Martino Zanetti e Case Bianche Sekt - Caffé Hausbrandtszeretnovaló és bőkezű föld iránt érzett nagy szenvedélyének gyümölcsei, A Conegliano és Valdobbiadene között, a prosecco DOCG vidékének szívében születtek meg. Errefelé a bort szereelemmel és a szükséges időt figyelembe véve készítik, kiválasztva a legjobb szőlőt és egyesítve a szakemberek alkalmazását a modern borászati rendszerekkel.

A Col Sandago birtok Martino Zanetti legjobb szőlőtőkéit öleli fel és azonos nevű dombon terül el Susegana és Pieve di Soligo között.
Ezen a területen többszörös faktorok járulnak hozzá a struktúrált és erős karakterű borok kialakításához. A leginkább a mészköves, agyagos összetételű földnek, a Treviso-i Elő-Alpok által nyújtott védelemnek, az optiméálsi elhelyezkedésnek és a 250 és a 300 méteres magasságnak köszönhetően, a Col Sandagon olyan mikroklímai körülmények alakulnak ki, melyek a szőlőre különösen a birtok "kincsére", a Wildbacher fajtára, a Stíriából származó piros szemű szőlőtőkékre kedvezően hatnak.

A Case Bianche szőlészet vállalatának pincéje a Susegna-ban olyan előremutató struktúra, amely lehetővé teszi a még magasabb minőségi szabványok elérését. Teljesen innovatív felszereléssel ellátva, jelentősen növeeli a vállalat termelési kapacitását, amely tartalmaz pezsgőborokat, habzóborokat és szokványos borokat.

A Case Bianche és a Col Sandago birtok íze minden megjelenésében a következő: az érték kizárólag a "kiválóság" szóhoz köthető.