EszközökKávés csészés és poharak


Design Cup

Elérhető a G. Colombust választó vevők részére. A Hausbrandt csésze színes és formaságoktól mentes változata. A főszereplők természetesen a színek, melyek enyhén stilizált emblémát jelenítenek meg: zöld, sárga, kék, rózsaszín, narancs, vörös! A tányér melynek dekorációját a visszafogottabb szürke színek jellemzik, díszítésére pedig a vonalak és a sarkok játéka hat. A kávégép, a bárpult és a kis asztalok élénk és gondtalan színeket kapnak, hogy könnyedséggel és derűvel társuljanak a finom olasz presszókávé elfogyasztásához.


Gourmet Cup

Innovatív kialakítású csészecsalád. A fehér koncentrikus vonalak játéka teszi a csészét kifinomulttá, melyet úgy terveztünk, hogy kiemelje a Gourmet keverék eleganciáját.


Classic Cup

A csésze egyszerű és elegáns a modern és kifinomult formának köszönhetően. A felfelé ívelést kiegyensúlyozza a márkajegy középen való elhelyezkedése, amely kiegyensúlyozottságot és mértékletességet sugall. AZ alátét viszont szín, a mozgalmasság és stílus erőteljes képviselője. A képzelet és szín játéka a vörös és az arany meleg tónusaiban.


Standard Cup

A Hausbrabdt design és tradíció között ajánlja a csészéket és capuccinos csészéket, melynek formája összetéveszthetetlen, amelyek felkavarják és megőrzik a Hausbrandt keverékek aromáját. hasznos tejkiöntő a tej felszolgálásához.