Őrölt kávéOtthoni őrölt kávék:


Gourmet Columbus díszdobozban

100% őrölt Arabica kávé. Enyhén citrusos és kellemesen édes aroma. A titok, ami a keveréket igazán egyedivé teszi a kolumbiai Arabica gondos válogatása, amely a keserű kakaó és édesgyökér ízhatás remek kombinációját hozza ki a kávéból.


Espresso díszdobozban

Válogatott 100%-os Arabica kávékeverék. Egy kávé édes és magával ragadó aroma közepes testességgel és virágos jegyekkel.A finom darálásnak köszönhetően, remek választás eszpresszó kávéfőzőkben való elkészítéshez.


Decaffeinated díszdobozban

Kellemes, válogatott 100%-os Arabica kávékeverék, amely egy hajszálnyit különböző aromájú, mogyoróra emlékeztető jegyekkel. A finom darálásnak köszönhetően, remek választás eszpresszó kávéfőzőkben való elkészítéshez.


Anniversario díszdobozban

A Hausbrandt, 120 éves születésnapjának alkalmából, egy "Anniversario" (születésnap) feliratú új dobozt dedikál a történelmi "nagyszülők" képnek, mely mérföldkő a Hausbrandt történetében. Belsejében egy csomag 250 gr-os kiváló Arabica és Robusta kávékeverék található, mely mokka kávéfőzőkben való készítéshez ideális (minőség "Nero" 616 kód). Testes keverék azoknak, akik szeretik a határozott ízeket, édes jegyek jellemzik, amit a pörkölés és az aszalt gyümölcs ízhatásai kísérnek. Illatában keksz és kakaó jegyeket fedezhetjük fel.


San Marco díszdobozban

Tisztelet Velencének, a művészet és kultúra városának, ahol az első kávéüzletek nyíltak éppen a San Marco téren. Belsejében egy csomag 250 gr-os kiváló Arabica és Robusta csomag található, mokka kávéfőzőkhöz ("Nero" minőség 616 kód). Kávékeverék a határozott, testes ízek kedvelőinek, melyet dió jegyek jellemeznek, amit a pörkölés és az aszalt gyümölcs ízhatásai kísérnek. Illatában a keksz és a kakaó jegyeket fedezhetjük fel.


Moka díszdobozban

100%-os Arabica kávékeverék, édes jellemzői miatt különösen kellemes ízzel. Az édes, magával ragadó aroma könnyed testességgel teszi ezt a kávét nehezen ellenállhatóvá. A különleges darálásnak köszönhetően, ez a kávé ideális mokka kávéfőzőkben való készítéshez.


Liberty díszdobozban

A Hausbrandt hagyomány doboza azokkal az elegáns nyomatokkal jelenik meg, amelyek a vállalatra megjelenésétől kezdve érvényesek. Belsejében 2 csomag 250 gr-os kiváló Artabica és "Nero" minőségű Robusta kávé található.


Americano

Amerikai jellegű filteres kávé készítésére alkalmas őrölt kávé.


Decaffeinated (koffeinmentes)

Finom aromájú kávé, édes, fűszeres jegyekkel. Átlagos testesség és könnyed, kellemes savasság jellemzi, mely lehetővé teszi az aromajegy előtérbe kerülését. Utóízként kellemes kakaó íz érezhető. A különleges darálásnak köszönhetően ideális a mokka kávéfőzőkben való készítéshez.


Nero

Testes kávékeverék a határozott ízek kedvelőinek, melyet dió jegyek jellemeznek, aszalt gyümölcsök mellett, a pörkölés ízhatásával kísérve. Keksz és kakaó illatát érezhetjük. Mind presszó kávé, mind mokka kávé készítésére alkalmas pörköléssel.


Oro

Intenzív illatú kávé, amely a pörkölés ízére emlékeztet. Testes, határozott kávé, alig érezhető savassággal. Különleges édes íze és teljessége miatt tűnik ki a többi kávé közül, mely az Arabica-nak köszönhető. A különleges őrlés miatt ideális a mokka kávéfőzőkben való készítéshez.


Rosso

Olyan kávékeverék, amely határozott aromájú kávét kínál és amelyből kitűnik az aszalt gyümölcs és a pörkölés ízhatása. Határozottan testes és alig érezhető savas ízhatású . Kellemes édesség és teljesség jellemzi, mely a brazil Arabica kávénak köszönhető. A különleges őrlésnek köszönhetően ideális a mokka kávéfőzőkben való készítéshez.


Espresso kávékapszulák

Tökéletes Őrlés:
Az íz és a krémesség alapvető fontosságúak a tökéletes kávéhoz. Minden típusú kávénál az őrlés a megfelelő felhasználáshoz és a tökéletes eredményhez van beállítva.
A Frissen őrölt kávé illata:
A Hausbrandt kávé, melyet kapszulákba vákuumcsomagolnak, így a perforációig és a felhasználásáig nem lép érintkezésbe a külső környezet levegőjével, fényével és nedvességével.
Tökéletes tisztaság az aroma egyéniségének kiemelésére:
A kapszulának köszönhetően, a gép mindig tiszta marad és a termék nem szenved ízbeli változást az előző használatból eredő maradványoknak köszönhetően. Azon túl, hogy higiénikus a rendszer, végre minden egyes kávé a lehető legjobban reprezentálja egyedi aromáját.
Az összes aroma teljes kinyerése:
A Hausbrandt szakemberek gyakorlatának és munkájának köszönhetően a kávékapszula úgy került kidolgozásra, hogy lehetővé tegye a víz egyenletes áthaladását és így teljes és erőteljes aromás kávét kapjunk.


Horeca őrölt kávék:


Decaffeinated (koffeinmentes) kávépárnák

72 Db egyadagos koffeinmentes pörkölt és őrölt kávépárna. A jó kávé tagadhatatlan öröme, gyengéd mégis rendkívül élvezetes. A koffeintartalma nem haladja meg a 0,1%-ot.


Decaffeinated (koffeinmentes) pörkölt és őrölt kávé keverék

Egy jó kávé öröme, lágy, finom és könnyű, 0,1%-nál kisebb koffeintartalommal. Telt aromájú keverék, mely emlékeztet a régmúlt idők keksz, dió és karamell ízére. Tradicionális rendszerrel válogatott és feldolgozott, lassú pörkölésű kávé. Ideális presszógépekhez.


Espresso kávépárnák

144 párnából (egyadagos) álló csomag, külön csomagolva, mely kiváló pörkölt és darált kávék keverékét tartalmazza.