Szemes kávéHoreca szemes kávék:


Gourmet Columbus

Enyhén citrusos és kellemes aroma. Egyedülálló receptúra keveréke, amely a keserű kakaó és az édesgyökér jegyeinek értékes kombinációjával ajándékoz meg. Harmonikus, telt és letisztult íz a kolumbiai Arabica minőség gondos kiválasztásának köszönhetően. A Gourmet Columbus az ízek és illatok olyan kavalkádját nyújtja, ami elrepíti a fogyasztót Dél-Amerika távoli földjeire.Gourmet

Válogatott 100%-os Arabica kávékeverék, fűszeres és citrusos jegyekkel. Finom édessége és kifinomult savassága teszik értékes és elegáns kávévá. A különleges darálásnak köszönhetően, ez a kávé ideális mokka kávéfőzőkben való készítéshez.


H.Hausbrandt

Édes és fűszeres jellemzőkkel bíró kávé, közepes testességgel és közepes savassággal. A kellemes, édes íz mogyoró és kakaó jegyeket hordoz.


Trieste

Testes, édes kávé, melynek uralkodó pörkölt aromája süteményre emlékeztet. Utóíze pedig egy csipetnyi kakaóra és édesgyökérre.


Espresso

Határozott jellemzőkkel bíró kávé. A kávénak a Robusta testességet és összehasonlíthatatlan pirított kenyér és keksz aromát kölcsönz, szinte alig érezhető savassággal.


Decaffeinato

Finom ízjellemzőkkel rendelkező keverék, mely kávéaromája miatt különbözik, kellemes aszalt gyümölcs ízek kísérik, melyeket a csokoládé illata édesít meg és kelti életre.


Vending szemes kávék:


Qualita rossa

Illatérzékelés egy presszókávéban: intenzív és telt illata van, amely a pirított kenyérre és a gabonára emlékeztet, A kávét testesség és határozottság jellemzi, és olyan édes íz, amely ellágyítja az ízlelőbimbóinkat. A megfelelő egyensúly a Robusta és az Arabica között, a terméknek sajátosan erős, de ugyanakkor kiegyensúlyozott karaktert kölcsönöz.


Venezia

Határozottan intenzív pörkölt illattal rendelkező keverék. Erre a kávéra erőteljes testesség, telített íz és alacsony savasság jellemző. Az ízlelőbimbókat a brazil Arabica kávénak köszönhetően kellemes édes ízzel ajándékozza meg. Az Arabica és a Robusta között kialakult harmónia olyan terméket szül, mely különbözik, erős és határozott, de utóízként is kellemes jellege miatt.


Otthoni szemes kávék:


Oro casa

A kávét testesség és alig érezhető savasság jellemzi. A pörkölés az aszalt gyümölcs erőteljes illatát szabadítja fel. Az érezhető édes íz és a teltség a brazil Arabica kávénak köszönhető.